Sous-vide CSVT 66 EM

 
 

■ moderní zařízení sledující trend nízkoteplotní úpravy pokrmů
■ výsledkem „Sous vide“ vaření je perfektně připravený pokrm, který si zachovává
přirozenou chuť potraviny, aroma, křehkost a texturu, současně zůstávají zachovány
všechny živiny uvnitř pokrmu. Zejména při vaření masa a ryb ve vodní lázni se
dosahuje trvale perfektních výsledků, maso je dokonale připravené, je křehké a
šťavnaté v porovnání s konvenčním pečením nebo smažením na pánvi. Nedochází ke
kontaminaci jinými příchutěmi (jako např. při přípravě v horkovzdušných troubách).
Tento proces probíhá v přesně nastavené teplotě, která zůstává stabilní po celou
dobu. Používáním „Sous vide“ jsou minimalizovány ztráty hmotnosti připravovaných
pokrmů.
■ přední výpust vody s bezpečnostní pojistkou
■ polykarbonátové víko

Cena 73 460 Kč včetně DPH
60 711 Kč    
Kód produktu 00007186
Značka RM Gastro
Kategorie Vařiče Sous-vide
 

TECHNICKÉ PARAMETRY:
Rozměr (šxhxv): 600 x 600 x 280 mm
Hmotnost: 42 kg
Příkon: 2,4 kW
Napětí: 230 V
Rozměry vany: 510 x 310 x 180 mm
Teplota: 30 - 90 °C

Hmotnost 42 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: