› Varná technika › Vařiče Sous-vide › Sous-vide CSVT 66 EM
■ moderní zařízení sledující trend nízkoteplotní úpravy pokrmů■ výsledkem „Sous vide“ vaření je perfektně připravený pokrm, který si zachovávápřirozenou chuť potraviny, aroma, křehkost a texturu, současně zůstávají zachoványvšechny živiny uvnitř pokrmu. Zejména při vaření masa a ryb ve vodní lázni sedosahuje trvale perfektních výsledků, maso je dokonale připravené, je křehké ašťavnaté v porovnání s konvenčním pečením nebo smažením na pánvi. Nedochází kekontaminaci jinými příchutěmi (jako např. při přípravě v horkovzdušných troubách).Tento proces probíhá v přesně nastavené teplotě, která zůstává stabilní po celoudobu. Používáním „Sous vide“ jsou minimalizovány ztráty hmotnosti připravovanýchpokrmů.■ přední výpust vody s bezpečnostní pojistkou■ polykarbonátové víko
TECHNICKÉ PARAMETRY:Rozměr (šxhxv): 600 x 600 x 280 mmHmotnost: 42 kgPříkon: 2,4 kWNapětí: 230 VRozměry vany: 510 x 310 x 180 mmTeplota: 30 - 90 °C
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.